Om Å Forbedre Hjemmet Ditt

Er du lei hjemmet ditt? I stedet for å flytte bort, kan du ganske enkelt forvandle huset eller leiligheten til et sted hvor du faktisk liker å bo. Hvis du har noen få ferdigheter og vet hvordan du bruker grunnleggende verktøy, bør du kunne følge disse tipsene for å forbedre hjemmet ditt.

Hvis du har råd til å kjøpe ekte tregulv i stedet for laminat, så gjør det. Selv om laminat kan se ekte ut og være lett å rengjøre, kan du ikke etterbehandle det. Om et tiår eller to vil du eller en annen eier finne det nødvendig å legge nytt gulv i stedet for bare å etterbehandle.

Hvis du har litt tapet, kan du lage en pen bokhylle. Velg et morsomt og originalt tapetdesign. Plasser baksiden av bokhyllen med tapet for ekstra design når du plasserer bøkene dine. Dette vil ikke bare gi din gamle bokhylle et designløft, men gi et fokuspunkt til rommet ditt.

Undersøk nøye fordelene med leieutstyr før du sikrer det til et oppussingsprosjekt. Enhver reparasjons- eller renoveringsjobb kan gjøres raskere og enklere ved å leie spesialbygd utstyr. Slikt utstyr er imidlertid ikke alltid økonomisk. Før du legger ut penger til utleie, vil den snille huseieren veie besparelsene i tid og krefter utstyret tilbyr mot kostnadene utstyret legger til et oppussingsprosjekt.

Mangler du et endebord fra stua? Hvorfor ikke lage en selv? Samle en bunke med favorittbøker og innbundne bøker og stable dem oppå hverandre til høyden av sofaen din. Sørg for å stable dem i henhold til størrelse; størst og bredest på bunnen, og minste og tynneste på toppen. Plasser et bord på toppen, og du kan sette favoritt kaffekrus eller tilbehør på det nydesignede endebordet ditt.

Hvis du vil at stuen eller hybelen skal ha et moderne rent preg, velger du å kjøpe en sofa med minimal demping og lange, magre linjer. Velg sofaen i en dristig farge som svart, rød eller beige for å gjøre et statement i ditt område. Du kan kle den med noen sebra -trykk eller stripete dekorative puter.

En annen veldig enkel, men lett å fullføre forbedring er å male hjemmet ditt med et nytt strøk maling. Ved å kjøpe høykvalitetsmaling med iøynefallende farger, vil du forbedre det generelle utseendet og stemningen på stedet ditt. Retusjer den originale fargen eller prøv eventuelt en ny, livlig farge på rommene.

Tem rotet og merk det praktisk talt gratis. Noen ganger bruker vi for mye tid på å tenke på organisering og ikke nok tid på å gjøre det. Fortsett, sorter rotet av rot i gratis pappesker og merk utsiden med maskeringstape og en uutslettelig markør. Du kan perfeksjonere det hele senere!

Disse tipsene utløste sannsynligvis en rekke ideer for deg. Bare husk å ikke bite på mer enn du kan tygge. Start med et lite prosjekt og gjør mer arbeid rundt huset ditt ettersom du tilegner deg nye ferdigheter og føler deg mer komfortabel. Oppussing bør forbli morsomt og nyttig for deg.

Renovating Your Home