Gjør Det Selv Og Spar Tonnevis Av Kontanter

I dag er oppussing en utrolig populær hobby som vokser i popularitet. Etterspørselen etter produkter og teknikker knyttet til det er på vei oppover. Nå er det på tide å begynne med det. Her er noen tips du kan bruke til å komme i gang med oppussingsplanene dine.

For å reparere et større hull i veggene, bruk arkstein. Først gjør hullet i en jevn firkant eller rektangel ved å kutte bort et målt område. Å gjøre dette vil gjøre hullet større, men vil tillate deg å få nøyaktige dimensjoner for reparasjon. Klipp deretter et stykke arkstein som er av samme størrelse som firkanten eller rektangelet du bare kutter fra veggen. Plasser det nykuttede stykke arkstein i hullet og fest på plass med gips negler. Deretter påfør felles forbindelse til sømmene. Dekk sømmene med felles tape, deretter bruke et annet lag av felles sammensatte og glatt den ut. Når den er tørr, mal over den med hvilken som helst farge.

Boliger kan se nyere ut ved hjelp av gulvbelegg i rommene. Installere gulvet selv er ikke veldig vanskelig, men de fleste hjem forbedring butikker har en rask og rimelig installasjon alternativ tilgjengelig. Hvis du ikke vil installere det selv, søk hjelp fra en profesjonell.

Når det gjelder oppussing, bør du vurdere å legge til flere fans i huset ditt for å hjelpe i de varme månedene. Dette er viktig fordi løpende vifter vil koste betydelig mindre enn air condition, og gir en kjølefordel også. Husk også at en vifte bare gir kjølefordel når du er i rommet, så slå den av hvis rommet ikke vil bli okkupert.

Leter du etter en måte å forbedre hjemmet ditt? I stedet for å ansette en interiørdesigner for å dekorere hjemmet ditt for deg, kjøp hjemmeinnredningsmagasiner og bøker for å bruke som inspirasjon. Gi deg selv litt tid til å lære. Ta noen designelementer fra bilder du ser, og bruk andres ideer for å bidra til å skape kreativitet. Bruk pengene du ville gjort på en interiørdesigner på møbler og tilbehør i stedet.

Hvis du ikke har nok plass til et lite kontor, kan du bruke en liten del av stuen til det formålet. Kjøp en liten personvernskjerm og legg et skrivebord bak den med en matchende stol. Du kan kjøpe små hyller som skal installeres på veggen for å lagre penner, blyanter, stiftevarer og andre viktige gjenstander.

Hvis du ikke ønsker å investere penger i å kjøpe en Slipcover for stolen, kan du lage din egen fra et laken. Kjøp en tvilling eller Queen-size seng ark fra bomull i fargen du ønsker. Det er over stolen din, og fester den med sikkerhetsnåler på en måte som ikke er merkbar.

Du bør nå se hvorfor denne hobbyen er veldig populær. Det er så mye du kan gjøre i det! Det er også massevis av informasjon om hvordan du begynner å nyte fordelene med det. Ved å følge disse tipsene, er du godt på vei til å forbedre hjemmet ditt.